VfL Osnabrück har sikret opprykk etter 2-0 mot Aalen

150

(Osnabrück – Aalen 2-0) VfL Osnabrück er tilbake i 2. Bundesliga. Felix Agu og Benjamin Girth scoret mot nedrykkstruede Aalen. Wehens tap mot Jena sikret Osnabrück opprykket.

Osnabrück styrte kampen mot Aalen fra begynnelsen. Hjemmelaget produserte en del gode sjanser, mens Aalen ikke klarte å håndtere Osnabrücks høye press.

Etter en drøy halvtime tok vertene ledelsen. Daniel Bernhardt reddet Marc Heiders heading, men måtte gi retur. Felix Agu headet returen i nettmaskene.

Deretter tok Osnabrück det roligere. Unntatt én mulighet av Petar Sliskovic klarte Aalen likevel ikke å skape noen farlige avslutninger.

I andre omgang ble Aalen litt bedre, men uten å true Osnabrück nevneverdig. Det var fortsatt hjemmelaget som dominerte og hadde de største mulighetene.

To minutter før slutt ble kampen avgjort. Anas Ouahim slo et innlegg i boksen og Benjamin Girth punkterte kampen. Tre dager etter at klubben hadde fylt 120 år hadde supporterne en ny grunn til å feire og stormet banen.

Mens Osnabrück sikret opprykket, er Aalen nære nedrykk til Regionalliga. Fire runder før slutt ligger Aalen på sisteplassen, åtte poeng bak en sikker plass.