VfL Wolfsburg overrasket alle da de slo Real Madrid

148

VfL Wolfsburg leverte en solid kamp hjemme mot Real Madrid, og skaffet seg et godt utgangspunkt foran returkampen i Madrid.

VfL Wolfsburg fikk en vanskelig trekning i Champions League-kvartfinalen, når Real Madrid og Ronaldo var deres motstander. Tyskerne virket overhodet ikke redd for Real Madrid. Førstekampen fant sted i Tyskland og med støtte fra publikum spilte Wolfsburg en fantastisk første omgang.

– Men det kunne ha vært annerledes om Ronaldo hadde scoret i kampen første minutt av kampen, portugiseren var alene med Benaglio men dommeren blåste korrekt av for offside.

Wolfsburg tok ledelsen etter 17 minutter, på en meget billig straffespark. Ricardo Rodriguez banket straffen i mål, åtte minutter senere sto det 2-0 til hjemmelaget, etter et flott angrep fikk Arnold ballen i beina etter et innlegg fra Bruno Henrique. Gjestene fra Madrid var ikke seg selv i første omgang, gjestene kom til noen muligheter, hvor Benzema fikk en stor mulighet etter en halv time, mens headingen gikk like utenfor målet. Dermed gikk Wolfsburg til pause med en 2-0 ledelse.

Benzema ble byttet ut i pausen, med skade, og inn kom Jesé. I andre omgang bølget kampen frem og tilbake. Hjemmelaget holdt unna, til tross for et  voldsomt press fra Real Madrid, men dem fikk ikke ballen bak Benaglio.

Wolfsburg – Real Madrid-2-0 (2-0)

1-0: Rodriguez (17 straffer) 2-0 Arnold (25)

Gulekort:

Wolfsburg: Adelino Vierinha (19), Diego Benaglio (55),  Luiz Gustavo (61), Maximilian Arnold (69)

Real Madrid: Gareth Bale (69)

VfL Wolfsburg: D. Benaglio (C)- A. Vieirinha, Naldo, Dante, R. Rodriguez- J. Guilavogui, Luiz Gustavo- Bruno Henrique, M. Arnold, J. Draxler- A. Schürrle.

Real Madrid: K. Navas- Danilo, Pepe, S. Ramos, Marcelo- L. Modric, C. Casemiro, T. Kroos- G. Bale, K. Benzema, C. Ronaldo