Viking og musikk for Salvesen

503

Kjartan Salvesen jobber i Vikings markedsavdeling. Lørdag 20. februar skal han delta i Melodi Grand Prix sammen med Stavangerkameratene.

-Det går fint å kombinere jobbing i Viking med musikken. Jeg jobber med de to største interessene og drømmene mine, sier Kjartan Salvesen til Fotballnerd.no.

Han har jobbet i Vikings markedsavdeling i 10 år og stortrives der. Han har stor tro på Viking i årets sesong.

-Jeg har kjempetro på trenerteamet og troppen. Stammen fra i fjor er der ennå og jeg tror vi vil kjempe på øverste halvdel, sier Salvesen.

- Annonse -

Han tror Viking vil få en svært spennende angrepstrio.

-Yann-Erik de Lanlay, Veton Berisha og Kevin Kabran har jeg stor tro på. Kevin trenger nok litt tid  til å tilpasse seg men har har vist som en av de kjappeste spillerne vi har. Yanni håper jeg slår ut i full blomst, sier Salvesen, som også har stor tro på Sondre Auklend som Fotballnerd.no snakket med for noen uker siden.

I Melodi Grand Prix skal han stå på scenen sammen med resten av Stavangerkameratene Glenn Lyse, Tommy Fredvang og .Ole Alexander Mæland. Salvesen vant Idol i 2004 og Lyse vant samme konkurranse i 2007. Fredvang deltok i X Factor i 2009. Mæland var vokalist i Elle Melle og deltok i The Voice i 2012. Stavangerkameratens mest kjente låt er «Bare så du vett det».

-Det blir litt som Viking i cupfinaleåret. Vi er underdog men håper å vinne, sier Salvesen.

Stavangerkameratene skal synge låten «Barndomsgater». Oversatt til engelsk ble det «Who I Am» og det blir engelsk fremføring i finalen i Melodi Grand Prix.

-Det er en sang som vekker minner etter et levd liv når du er rundt 40 år og ser deg tilbake, sier Kjartan Salvesen.

Her kan du høre låten (Stavangerkameratenes You Tube-kanal):

Les også: Vil spille fast i Viking

Sjekk: Stavangerkameratenes kanal på You Tube

NB! Bildet i artikkelen. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -