– Vi kan gå ubeseiret gjennom hele sesongen

156

– Vi kan gå ubeseiret gjennom hele sesongen

PSG-kaptein Thiago Silva har stor tro på at hovestadklubbens ubeseirede rekke kan vare sesongen ut.

Pariserne slo rivalen Marseille med 2-1 i går kveld. Mål av Zlatan Ibrahimovic og Angel Di Maria gjorde at Laurent Blancs elever utvidet den lange rekka med kamper uten tap.

Denne sesongen har PSG 22-3-0 og en målforskjell på 65-12. Tar man med forrige sesong i betraktningen har de ikke tapt på 34 kamper i den franske ligaen. Det gjør at de har hele 24 poeng ned til serietoer Monaco.

Lagkaptein Thiago Silva tror formen kan vedvare hele sesongen.

- Annonse -

– Hvis vi fortetter som nå kan vi gå hele sesongen ute å tape. Det er ikke et mål i seg selv, men om vi kan klare det så ville det vært fantastisk, sa Brasilianeren til Canal Plus etter kampen i går.

Kampen mot Marseille kunne fort gått annerledes. Hjemmelaget hadde mange muligheter til å ta ledelsen, men i stedet var det PSG som gikk opp og fikk ledermålet som også ga 2-1 seier til slutt.

– De jobbet hardt, men det gjorde vi også. Jeg vet ikke om vi fortjente seieren i kveld, men vi vant uansett igjen, fortalte PSG-kapteinen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -