Viking signerte tidligere Watford-spiller

544
Viking FK har forsterket troppen med den 26 år gamle briten Ross Jenkins. Foto: @Viking FK

Eliteserie-klubben Viking FK har signert engelskmannen Ross Jenkins, som har en fortid i Watford. 

Ross Jenkins (26) er klar for Viking. Det bekrefter klubben på egen hjemmeside. Engelskmannen skal ha signert ut 2017 sesongen. Det har vært veldig bra så langt, og det er kjekt å være her i Stavanger, sier Jenkins etter å ha signert underfor siddisene.

– Jeg gleder meg til å spille for Viking, og tror dette blir en fin utfordring for meg som fotballspiller, sier han til klubbens hjemmeside.

Han ser på seg selv som en lagspiller, som er god til å distribuere ballen videre til lagkameratene. Etter å ha debutert for sitt lokale lag Watford tilbake i 2008, har Jenkins vært rundt omkring i Fotball-Europa. Han spilte 81 kamper for sin barndomsklubb, og har senere spilt i både Romania og Bulgaria.

- Annonse -

Ross Jenkins blir mest sannsynlig spilleklar mot Lillestrøm på søndag. Der vil det også være muligheter for å se flere av nysigneringene Sime Gregov, Fredrik Torsteinsbø, José Manuel Cruz, Tommy Høiland og Tore André Sørås.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -