Viking Sogndal spilte uavgjort i treningskamp

294

Viking tok i mot Sogndal til kamp i går i solværet på Viking Stadion. Begge lag ønsket en liten treningskamp før en viktig innspurt i årets Eliteserie. For Viking sin del blir det en tøff innspurt, der laget er i en kinkig situasjon der nedrykkspøkelset henger høyt over dem.

Lite skjedde de første 45 minuttene, Sogndal hadde en brukbar mulighet ved Martin Ramsland, men det var en enkel redning fra Viking keeper Amund Wichne. Viking skapte veldig lite framover i banen de første 45 minuttene.

2 omgang var det bedre fra Viking, de skapte en del halvsjanser ledet ann av en meget god Usman Sale. Sale spilte i gjennom Tommy Høiland som burde scoret, men satte ballen like utenfor målet til Sogndal keeper Mathias Dyngeland. Ellers skjedde det veldig lite framover for begge lag. Rettferdig var det dermed at det endte 0-0 i en meget kjedelig kamp på Viking Stadion.

Til RA, sa Ian Burchnall at han tenkte mer på det defensive mot Sogndal, å det lyktes han bra med, i en ny formasjon han testet ut med 3 bak.

Minus for Viking var at nykommer Andreas Nordvik forlot banen etter 20 minutt med en liten skade.