Vil gjerne ha Götze som lagkamerat igjen

551

Borussia Dortmunds kaptein Mats Hummels tror at Mario Götze fortsatt kan bli en verdensstjerne til tross for at han sliter i Bayern München. 23 år gamle Götze har de siste dagene vært linket tilbake til Dortmund, noe Hummels ikke vil ha noe imot.

«Jeg vet ikke hvor realistisk det er at han kommer tilbake til Dortmund. Men han er en spiller med potensial til verdensklasse. Vi har hatt noen flotte tider sammen, både i klubb- og landslag. Det vil være veldig bra om han bestemmer seg til å komme tilbake til Dortmund, det vil styrke lagets kvalitet mye,» sier Hummels til den tyske tv-kanalen ZDF.

Götze dro til Bayern München sommeren 2013 for 37 millioner euro, men har ikke levd opp til de store forventningene på Allianz Arena. Götze har startet bare fem ligakamper denne sesongen, og har også vært linket til Liverpool og hans tidligere trener i Dortmund, Jürgen Klopp.

«Vi føler alle med Mario som ikke har lykkes så godt i Bayern, mest på grunn av uflaks. Jeg ønsker veldig gjerne å se han tilbake på sitt beste,» sier Hummels.

- Annonse -

Midtstopperen er forøvrig også ærlig om sin egen situasjon, der kontrakten med Dortmund går ut neste sommer.

«Jeg har fortsatt ikke bestemt meg for framtiden. Det er mye jeg ønsker å gjøre. En av de tingene er å fortsette i Dortmund og bygge videre på det vi har bygd opp med Thomas Tuchel som trener denne sesongen. Men jeg innser at det vil bli en avgjørelse for lang tid framover om jeg skriver en ny kontrakt. Den neste kontrakten kan bli min siste, jeg er ikke tidlig i 20-årene lengre,» sier 27 år gamle Hummels.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -