Vurderte å gi seg da sønnen fikk en alvorlig sykdom

228
Leonardo Bonucci har spilt mange tøffe kamper, som i EM i sommer, men den på hjemmebane med sønnen fikk han til å vurdere sin karriere. (Foto: Wikimedia Commons)

Da sønnen fikk en alvorlig sykdom rett etter EM i sommer, og først nå er skikkelig på bedringens vei, har Leonardo Bonucci gjort det kjent at han vurderte å legge opp i sommer.

Det var i slutten av juli at sønnen Matteo måtte legges inn og hasteopereres med en alvorlig medisinsk tilstand. Han var hjemme igjen 10. august, 13 dager etterpå.

Juventus-stopperen innrømmer at det tok veldig hardt på.

«De ukene vurderte jeg å legge opp, jeg klarte ikke å tenke på arbeidet, jeg måtte sette det til sides,» sier 29 år gamle Bonucci, som denne måneden signerte en ny fire og et halvt års kontrakt med Juventus.

- Annonse -

Livet ble snudd opp ned for den italienske landslagsstopperen og hans familie da de fikk vite den alvorlige diagnosen. Først nå på tampen av året er han trygg på at det vil gå bra med Matteo.

«Frykten som kom i juli har vart helt til bare noen dager siden,» sier Bonucci til La Repubblica.

«For Matteo sier vi nå ofte mentraet; «du er en vinner, du har vunnet den aller vanskeligste kampen». Han har startet å leke med broren sin igjen, og snart kommer de til å slåss igjen,» sier Bonucci.

«Endelig går det bra, både fysisk og psykisk,» fortsetter han.

Matteo ble først behandlet for brokk, men familien følte ikke at han var den samme gutten.

«En fantastisk doktor på Regina Margherita sykehus oppdaget da en alvorlig tilstand, og vi måtte gripe inn umiddelbart. Noe måtte gjøres neste dag klokken åtte på morgenen. Matteo var ikke ferdig behandlet før fire på ettermiddagen,» sier Bonucci.

«Da han kom inn i operasjonssalen, brølte Matteo som en løve mot oss, som om han ønsket å gjøre oss modigere, ikke seg selv.»

«Jeg satt i et hjørne og hadde en prat med Gud: La din vilje skje, fortalte jeg ham, men husk at han er bare en gutt

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -