Watzke tar Hummels i forsvar

124

Borussia Dortmund fansen i harnisk etter Hummels kom med ønske om å bli solgt til Bayern.

Borussia Dortmund-kapteinen Mats Hummels var ikke en populær mann i kampen mot VfL Wolfsburg i går. Spilleren fikk pipekonsert fra sine egne supportere. Hummels er som kjent på vei til Bayern München etter denne sesongen er over. Nå går klubbdirektørene ut å tar kapteinen i forsvar.

Midtstopperen har et år igjen av kontrakten med gultrøyene, men har allerede gitt klubbene beskjed om at han vil dra til Bayern München.  Ifølge Bild skal klubbene allerede være i dialog om en overgang for 27-åringen.

– Mats er en kjempe bra kaptein og en fin fyr. De som ønsker å være slem mot han mener han tilhører Dortmund, men det er ikke vår identitet, sier klubbdirektørene Hans-Joachim Watzke.

- Annonse -

Hummels skal ha sagt selv dette etter kampen.

–  Det var overhodet ikke fansen som kom med pipekonsert, det var rundt 300 ekstra. Trur ikke dem likte meg før denne overgangssaken startet heller.

Watzke hevder også at det var rundt «90 til 95 prosent» av supporterne som ikke var med på pipekonserten mot Hummels. Dortmund ligger etter kampen igår fortsatt på en solid andreplass, hvor dem har fem poeng opp til Bayern München.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -