Wehen forverret Aalens krise

64

(Wehen – Aalen 2-1) SV Wehen Wiesbaden har vunnet fredagskampen i 3. Liga og forverret krisen til VfR Aalen. Aalen har ikke vunnet de siste ti kampene og ligger nest sist i 3. Liga.

Wehen var best fra begynnelsen av og det tok kun elleve minutter før hjemmelaget var i ledelsen. Daniel Kyereh satte ballen i krysset fra rundt 25 meter.

Vertene var best også etter scoringen, men ut av ingenting utlignet Aalen ti minutter senere. Matthias Morys lobbet ballen over keeperen og i mål fra skrått hold.

Drøye fem minutter senere sørget Niklas Dams for ny jubel hos hjemmesupporterne. 28-åringen headet Niklas Schmidts innlegg i nettmaskene.

Deretter ble Aalen modigere og kom til noen avslutninger, men klarte ikke å score før pausen.

I andre omgang prøvde Aalen fortsatt å spille offensivt. Gjestene hadde ballen mest, men skapte kun få målsjanser.

De største sjansene hadde fortsatt Wehen. Både Kyereh og Jeremias Lorch kunne ha avgjort kampen for godt, men traff kun stolpen.

Wehen gikk likevel seirende ut av kampen og har nå tretti poeng etter tjue kamper. Aalen har kun 17 poeng og ligger nest sist på tabellen.