Wehen vant mot Unterhaching

59

(Unterhaching – Wehen 1-2) SV Wehen Wiesbaden har vunnet sin andre bortekamp på én uke. Etter 3-2-seieren i Braunschweig på søndag vant laget også mot SpVgg Unterhaching.

Hjemmelaget begynte best, men ødela for seg selv. Etter tolv minutter trakk Markus Schwabl på føttene til Agyemang Diawusie, og Wehen fikk idømt et straffespark. Niklas Schmidt scoret fra elleve meter.

Deretter var det bortelaget som styrte kampen og som skapte muligheter. Ut av det blå utlignet Unterhaching. Wehen klarte ikke å klarere et frispark og Stefan Schimmer scoret fra kort hold.

Også kampens tredje scoring kom på en dødball. Fire minutter etter pausen sendte Lorch Wehen i føringen etter Schmidts hjørnespark.

Unterhaching var deretter passive og Wehen hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Først mot slutten av kampen skapte Unterhaching noen muligheter, men klarte ikke å utligne.

Med 42 poeng ligger Wehen foreløpig på tredjeplassen. Unterhaching er på sjetteplassen med 35 poeng.