Wehrman tilbake i Fredrikstad

616
Fredrikstad logo

Midtbanegeneralen fra kjempesesongen i 2008 er nå tilbake i plankebyen. Denne gangen går australske Kasey Wehrman (41) inn i i en assistent trener rolle. Dermed er trenerteamet i FFK komplett.

Etter at Høgmo gikk inn i styret i desember i fjor og Johansen ble valgt til ny trener, har FFK vært på jakt etter en assistenttrener. Og i dag tidlig kom beskjeden om at deres tidligere midtbanespiller og kaptein Kasey Wehrman blir Johansens assistent.

Wehrman var FFK spiller fra 2007 til 2009. Han fikk da med seg seriesølvet i 2008, sesongen da han også var kaptein. Og halve sesongen da det endte med nedrykk mot erkerivalen Sarpsborg 08. Siden han ble lån ut til lys sommeren 2009. Han kom aldri tilbake til FFK som spiller da han i stedet dro hjem til Australia og avsluttet karrieren sin der. Wehrman har også spilt i andre norske klubber, deriblant Moss, Lillestrøm og Lyn.

Etter hjemreisen til Australia tok Wehrman trenerkurs og kom igjen tilbake til Norge. Siden har han vært hovedtrener for Ørn-Horten og assistenttrener for OBOS klubben Strømmen.

- Annonse -

Fredrikstad skriver dette på sin hjemmeside om å hente Wehrman tilbake:

  • Kasey har imponert som trener med sin solide kunnskap, store engasjement og profesjonelle tilnærming. Vi er derfor veldig glade for å kunne presentere Kasey som ny trener i FFK hvor han går inn i trenerteamet til Bjørn Johansen på a-laget sammen med Magnus Meling og Samuel Dirscher.

Det har den siste uken skjedd mye rundt FFK og de har klare ambisjoner om opprykk denne sesongen. Og det ryktes en stor signering inn portene den kommende uken. Og den vil selvfølgelig Fotballnerd.no dekke.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -