«Welcome to zLAtan»: Ibrahimovic klar for Galaxy

311

Zlatan Ibrahimovic er tilbake. Han avlyste kontrakten med Manchester United i går men han har ikke vært klubbløs lenge.

Neste kapittel i svenskens karriere var offentliggjort i typisk Zlatan-stil: dristig og kitsch. Dagens Los Angeles Times avis har trykt en hel side med med melding «Kjære Los Angeles, vær så god! Zlatan», spillerens underskrift og #9 LA Galaxy.
I ettermiddagen har klubben selv publisert en hype-video med Zlatan i Galaxy-drakt, en løv og slogan «Welcome to Zlatan» #zLAtan.

En gammel stjerne på Sunset Boulevard

En av verdens mest glamorøse byer og det største ego i fotball kan skape et formidabelt par. Kanskje ikke på bana men sikkert i media.
«Los Angeles kommer til å gjøre min personlighet enda større» vitset Ibrahimovic med LA Times.

Zlatan skal spille i Galaxy utover 2019 MLS-sesong. Der finner han tidlig-City Ashley Cole og dos Santos-brødrene.
Akkurat som en annen pioner, David Beckham, er Ibra klubbens beste og mest moteriktige stjerne.
Kanskje holder han ikke samme nivå som han pleide å gjøre før den alvorlige kneskaden, men i Los Angeles har han allerede gjort en stor innsats uten å sparke en eneste ball.

- Annonse -

Zlatan har jo nok talent igjen til å svare til forventningene som fotballspiller i MLS. Som entertainer er sin tøffing person nesten garantert til å begeistre fansene og, generelt sett, amerkanerne.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -