Wenger om Milan-ryker: – Fake News

127

Arsene Wenger har avvist at han er i forhandlinger med Serie A-klubben AC Milan. Den franske nettsiden France Football hadde berettet at den tidligere Arsenal-manageren snart kunne bli ny hovedtrener i den italienske klubben.

– Det er Fake News. Hvis jeg hadde hatt signert et sted, hadde jeg sagt ifra til dere, men det er en feilinformasjon. Jeg kan ikke styre ryktene, men kun det jeg gjør i livet mitt, sier Wenger til beIN Sports.

Wenger selv har ytret at han vil være tilbake på sidelinja i begynnelsen av neste år. Siden har det oppstått mange rykter rundt 69-åringen. Blant annet hadde han blitt knyttet til Bayern München og Real Madrid.

Wenger hadde forlatt Arsenal etter 22 år som manager i sommer.

- Annonse -
- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -