Werder Bremen avviser salg av Thomas Delaney

388

Everton skal være interessert i å hente midtbanespiller Thomas Delaney. 

Deb danske midtbanespilleren som har en måned i FC København, før han blir Werder Bremen spiller 1. Januar. Har i løpet av de siste dagene vært assosiert med et skifte fra den tyske Bundesliga-klubben.

Ifølge Liverpool Echo skal Everton ha visst interesse for midtbanespilleren, og skal ha hatt folk på tribunen for å se på Delaney. Manager Ronald Koeman skal ha sendt sin bror Erwin til København, og britiske medier rapporterte at klubben skal være klar til å kjøpe Delaney fri fra Werder Bremen om en avtale kan oppnås.

Nå skriver også den tyske avisen Bild at Everton faktisk skal ha hatt folk på plass for å se på spilleren,  og skal være klar med et bud om Werder Bremen er interessert i å selge han, men det er ikke i klubben, sier administrerende direktør Frank Baumann i Werder Bremen.

- Annonse -

– Det er ikke aktuelt, vi har ingen intensjoner om å tjene penger nå, vi ønsker å styrke laget med han. Det er ingen diskusjon i det hele tatt, sier han til Bild og forklarer:

–  I sommer var det allerede interesse fra England, men Thomas ønsket å komme til oss. Ingenting har endret seg. Han blir Werder Bremen spiller 1. januar. Etter 12 kamper i Bundesliga ligger Werder Bremen på en 16 plass med åtte poeng, og klubben ser ut til å måtte kjempe i bunnstriden.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -