Werder Bremen bekrefter- kjøpet av Felix Beijmo

321

For noen dager siden kom det nyheter om at Felix Beijmo var nær en overgang til Werder Bremen.

Nå virker det som om overgangen er i boks- det bekrefter den tyske Bundesliga-klubben Werder Bremen ovenfor Bild. Legeundersøkelsen skal etter planen skje i løpet av onsdagen. Felix Beijmo som spiller for Djurgården, hvor han har fått sitt store gjennombrudd. Høyrebacken som er blitt en publikumsfavoritt blant klubbens supporterne, men nå ser det ut til at han er tapt for klubben.

Werder Bremen bekrefter- snart klar

Nå har selv den tyske Bundesliga-klubben Werder Bremen godt ut å bekreftet at Beijmo er snart klar for klubben, og at han skal ha legesjekken i løpet av onsdagen.

– Vi har kommet til enighet med han og klubben hans. I morgen ankommer han Bremen for legesjekken Jeg tror alt er klart da, sier sportsdirektør Frank Baumann til tyske Bild.

- Annonse -

Blir lagkamerat med en annen svenske

Om Felix Beijmo blir Werder Bremen spiller, ja da blir han lagkamerat med Ludwig Augustinsson, som er med i VM-troppen til Sverige i VM i Russland. Hvor det er forventet at han vil ta en plass i startelleveren til Sverige.

Klubben spurte Ludwig om Felix

– Jeg kan se meg litt selv i han, han er profesjonell og vil mye. Han har en stor fremtid foran seg, skal Ludwig har sagt om Felix.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -