Werder Bremen har ingen planer om å selge Vestergaard

219

Borussia Mönchengladbach skal angivelig være voldsomt interessert i å kjøpe Jannik Vestergaard, men Werder Bremen er ikke interessert i å selge.

Den danske landslagspilleren Jannik Vestergaard er en ettertraktet spiller for tiden. kanskje ikke så rart med de prestasjonen han har bevist gjennom sesongen for Werder Bremen. Nå melder det tyske fotballmagasinet Kicker at Borussia Mönchengladbach er interessert i å kjøpe den to meter høye forsvarspilleren.

«Werder Bremen har ingen intensjoner om å selge Jannik Vestergaard, sier klubbdirektør Thomas Eichin ifølge Kicker».

– Jannik Vestergaard er en av de viktigste spillerne vi har i klubben for tiden. Dansken som har en kontrakt frem til 2018. Han er og vil være en del av planene, sier Thomas Eichin. Vi har ennå ikke mottatt noe fra Borussia Mönchengladbach sier Eichin.

- Annonse -

Ifølge Kicker, det er bare et spørsmål om pris, før Vestergaard forsvinner fra klubben. Werder Bremen står overfor økonomiske vanskeligheter, klubben kjemper også for å unngå nedrykk fra den øverste divisjonen i tyskland.  Spørsmålet er om klubben virkelig har råd til og beholde en så god spiller som Vestergaard.

Ved en overgang til Borussia Mönchengladbach vil Vestergaard bli lagkamerat med landsmannen Andreas Christensen, som er på lån i klubben frem til sommeren 2017.

Den tanken har streifet 20-åringen «AC».

– Jeg leste et ryktet i lokalavisen om at han kunne være på vei hit til klubben. Det hadde vært morsomt det sier «AC».   Selv om han er litt eldre enn meg, men vi kjenner hverandre fra tidligere og fra det danske landslaget,sier Andreas Christensen. Både «AC»og Jannik Vestergaard har begge spilt ungdomsfotball for Brøndby.

Foto: Werder Bremen.de

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -