West Ham videre etter ekstraomganger

164

Det måtte ekstraomganger til for å kåre en vinner da West Ham tok i mot Liverpool til omkamp i FA Cupen

Etter at det endte 0-0 i den første kampen på Anfield måtte West Ham og Liverpool møtes til omkamp for å avgjøre hvem som skulle få møte Blackburn Rovers i FA Cupens femte runde.

Liverpool åpnet kampen best og var det førende laget i store deler av den første omgangen. Begge lagene var nære ved å score først, og de hadde begge flere gode sjanser som blant annet gikk i stolpen ved flere anledninger.
Men det var først på overtid den første scoringen kom, da Michail Antonio fikk stå helt umarkert på bakerste stolpe på innlegget fra Enner Valencia. Dermed gikk lagene til pause på 1-0.

Men Liverpool åpnet den andre omgangen på perfekt vis, da Philipe Coutinho sendte i vei et smart frispark som gikk under West Ham muren og dermed overlistet Darron Randolph som vikarierte for Adrian i West Ham målet.
Etter utligningen var begge de to lagene ute etter å punktere kampen før det måtte ekstraomganger til, men en blanding av godt keeperspill og dårlige avslutninger gjorde at det stod 1-1 ved full tid.

Ekstraomgangene fortsatte der det slapp etter 90.minutter, men helt på overtid av den siste ekstraomgangen steg Angelo Ogbonna til værs på frisparket til Dimitri Payet og headet inn 2-1 scoringen som sendte West Ham videre.

Liverpool er dermed slått ut av den tradisjonsrike cupen, men kan glede seg over tilbakekomsten til både Philipe Coutinho og Daniel Sturridge.