Willian José på vei til Sociedad?

378

Real Sociedad har nettopp solgt spissen Jonathas de Jesus, til russiske toppklubben Rubin Kazan. Nå forbereder klubben seg på å hente inn brasilianske Willian José som erstatter for Jonathas De Jesus.

Ut med en brasilianer og inn med en ny brasilianer. Det er slik LaLiga klubben Real Sociedad tenker nå, som nettopp solgte Jonathas De Jesus til Rubin Kazan. Den nå 27 år gamle spissen fikk bare et år for den baskiske klubben etter at dem hentet han fra Elche i fjor sommer.

Sist sesong scoret han  sju mål i La Liga, som ikke var nok for klubben, ettersom han scoret 14 mål for Elche året før. Med salget av Jonathas De Jesus til Rubin Kazan, er klubben nå ut etter en annen brasilianer i form av den lynraske «spissen» Willian José, som forrige sesong scoret ni mål for Las Palmas,hvor han var på lån fra Deportivo Maldonado, (Uruguay).

Les også: Silly season med hovedvekt på Spania

- Annonse -

– Klubbene er i ferd med å forhandle om rammebetingelsene for José, og flere spanske aviser skriver at en avtale kan være på plass i løpet av de neste dagene. Et annet alternativ er Sevilla’s Fernando Llorente, som også har vært ryktet sterkt til Premier League-klubben Swansea.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -