Wolfsburg har signert Joao Victor

236
Joao Victor Bilde: Steindy, Wikimedia.

VfL Wolfsburg har signert kantspilleren Joao Victor. Brasilianeren, som tidligere denne uken hadde vært på legesjekk i bilbyen, forlater Linzer ASK til fordel for den tyske Bundesliga-klubben.

– Jeg har signert for Wolfsburg, fordi jeg måten laget spiller fotball på passer meg bra. Klubben er meget bra organisert og har fremragende infrastruktur. Jeg ser frem til å spille i Bundesliga, sier Joao Victor til klubbens hjemmeside.

Kantspilleren har vært i Linz siden sommeren 2017. I 45 seriekamper for klubben har Joao Victor scoret 19 mål. Spillerens kontrakt i Linz varte opprinnelig i ett år til. Dermed må Wolfsburg betale rundt 20 millioner kroner til den østerrikske klubben.

– Han er veldig kjapp og veldig farlig foran målet. Han kommer til å gjøre lagets angrep bedre og har i tillegg gjort et meget positivt inntrykk i de personlige samtalene, sier Wolfsburgs sportsdirektør Marcel Schäfer om nyervervelsen.

Joao Victor, som har signert en kontrakt fram til sommeren 2023, følger etter treneren sin. Oliver Glasner forlater Linz etter sesongen og blir ny hovedtrener i bilbyen, ettersom Bruno Labbadia ikke ønsket å fornye kontrakten sin.

Etter Kevin Mbabu (Young Boys Bern) er Joao Victor Wolfsburgs andre nye spiller i det kommende overgangsvinduet.

Kommentarer

kommentarer