Wolfsburg har lagt inn bud på Napoli-angriper

147

 

VfL Wolfsburg skal ha sendt et lukrativt bud på Napoli-angriperen Manolo Gabbiadini, men ifølge Gazzetta World ønsker ikke Napoli å gi slipp på spilleren.

Wolfsburgs sin spiss er ute med skadet for en stund, men til tross for at treneren Dieter Hecking har danske Nicklas Bendtner på laget virker det som ikke treneren har tillit til danskens evne til å finne veien til målet. Nå skal klubben har kommet med et bud på rundt 230 millioner norske kroner på den 24 år gamle Napoli spissen Manolo Gabbiadini, som i likhet med Bendtner skal ha slitt med spilletid i Napoli.

Ettersom klubben har valgt å starte med superspissen Gonzalo Higuaín som har vært  i strålende form i Serie A, og scoret 21 mål på like mange kamper. Higuains gode form har gjort til at Gabbiadini har denne statistikken for inneværende sesong,  ni innhopp fra benken og bare to mål for angriper som for et år siden byttet fra Sampdoria.

- Annonse -

– Ifølge Gazzetta ønsker Napoli ikke å selge Gabbiadini, ettersom de  fortsatt ser et enormt potensiale i spilleren, hvor han står bokført med 15 mål på 33 kamper i kalenderåret 2015. I tillegg  har Gabbiadini vært plaget av en del  skader i fire uker i november og desember.

Innlegget Wolfsburg har lagt inn bud på Napoli-angriper dukket først opp på Bundesliga Norge.

Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -