Wolfsburg vant sin første treningskamp

106
Felix Klaus scoret to mål i Wolfsburgs første treningskamp. Bilde: Bilde: xtranews.de, Wikimedia.

(Wolfsburg – Rostock 2-1) VfL Wolfsburg vant sin første treningskamp før 2019/20-sesongen. Felix Klaus scoret begge mål for Bundesliga-klubben.

Wolfsburg nye trener Oliver Glasner, som er inspirert av Jürgen Klopps «gegenpressing», var fornøyd med begge scoringer. Begge mål til hjemmelaget oppstod etter at Wolfsburg vant ballen og deretter spilte raskt framover.

Allerede etter noen sekunder scoret Felix Klaus etter en pasning av Yunus Malli. Ti minutter før pausen var det nysigneringen Joao Victor som spilte den målgivende pasningen på Klaus.

Særlig i første omgang var Wolfsburg klart best mot gjestene som til daglig spiller i 3. Liga. Klaus og Joao Victor kunne ha økt ledelsen ytterligere, men begge bommet på mål fra gode posisjoner.

– Jeg har sett mye bra og er veldig fornøyd med innsatsen. Det er godt spill i forkant av begge scoringer, sier Glasner til klubbens hjemmeside.

Etter at Wolfsburg byttet hele laget til pausen, tok Rostock mer initiativ i andre omgang. Etter at Wolfsburg-spillerne Ignacio Camacho og Michael Edwards hadde hindret hverandre var Korbinian Vollmann alene med keeper og scoret bortelagets eneste mål.

– Det er noen ting som ikke fungerer så bra ennå. Det er helt vanlig. Vi har blitt kjent i ei uke nå, mener Glasner.

Wolfsburg spiller sin neste treningskamp på tirsdag mot franske SM Caen. På samme dag fortsetter Rostock oppkjøringen med en bortekamp mot Greifswalder FC.