Wolves-stjerne bekrefter Manchester United-interesse forrige sommer

197
Raul Jimenez. Bilde: Presidencia de la República Mexicana, Wikimedia.

Wolverhampton Wanderers-spissen Raul Jimenez bekrefter at Manchester United og Juventus var interesserte i å signere ham forrige sommer.

Wolves-spissen spilte en sterk 2019/20-sesong og endte opp med 27 mål i alle turneringer. 29-åringens prestasjoner ble lagt merke til andre steder. Likevel ble det ingen overgang for Jimenez som har scoret fire mål i de første åtte Premier League-kampene denne sesongen.

I et intervju med mexicanske TUDN bekrefter spissen nå interessen fra flere storklubber.

Les også: Flere positive koronatester: Bundesliga-lag i karantene

- Annonse -

– En dag våknet jeg og Juventus ville ha meg, en annen dag Manchester United, og etter det jeg vet kom det henvendelser. Men det ble aldri enighet og ingenting var nært. Jeg er veldig lykkelig i Wolves, siteres Jimenez.

Mexicaneren vil likevel ikke utelukke at en overgang kan bli aktuell ved et senere tidspunkt.

– Det skjedde ikke denne gangen. Hvis det skjer noen gang, så må det bli det som er best for meg, Wolves og laget jeg slutter meg til. Men jeg er veldig lykkelig i Wolves og er lykkelig med å bli ansett som en veldig viktig spiller, utdyper han.

Jimenez’ kontrakt i Wolverhampton varer ut 2023/24-sesongen.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -