Yaya Toure’s agent: «Min bestefar hadde vært i stand til å vinne titler med Bayern»

189

 

Yaya Toure agenten Dimitri Seluk mener at det er enkelt for Pep Guardiola å vinne titler med Bayern.

Pep Guardiola blir mest sannsynlig Manchester City nye trener, men en av stjernen i klubben «Yaya Toure,» haren agent som henter Dimitri Seluk. Agenten sier, ifølge Daily Mirror, at det er enkelt å vinne titler med Bayern, og at det knapt nok er noe prestasjon.

– Sannheten er at min «Bestefar»kunne enkelt ha vunnet ligaen med Bayern München og Barcelona, begge er storklubber og har en vanvittig god spillertropp. Jeg vil gjerne se Pep ta over et lag i Premier League, eller et lag som ikke har den spillertroppen som de to klubbene har.

- Annonse -

Hva som ligger bak uttalelsen til Seluk er usikkert, men det  kan ha mye om at han er redd for at Toure må forlate klubben i sommer, når Pep eventuelt overtar trener jobben i Manchester City. Som kjent var ikke de to bestevenner når begge var i Barcelona.

Innlegget Yaya Toure’s agent: «Min bestefar hadde vært i stand til å vinne titler med Bayern» dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -