Yttergård Jenssen: – Vi har fortsatt muligheten til å gjøre en god kvalifisering

228
Ruben Yttergård Jenssen
Ruben Yttergård Jenssen Foto: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

Yttergård Jenssen: – Vi har fortsatt muligheten til å gjøre en god kvalifisering

Det var en skuffet, men fattet Ruben Yttergård Jenssen som lot seg intervjue etter Norges kamp mot Tyskland.

Norge og spesielt Per Mathias Høgmo har måttet tåle massiv kritikk fra et samlet norsk pressekorps etter 0-3 tapet, men Yttergård Jenssen vil ikke være med på svartmalingen.

– Vi har mange gode fotballspillere som spiller i gode klubber. Kritikken blir veldig svart/hvit. Som regel er vi ikke så gode eller dårlig som mange skal ha det til. Viktig at vi som er delaktig i landslaget klarer å se kampen analytisk og ikke blir revet med av negativiteten rundt landslaget, sier Yttergård Jenssen til Fotballnerd.no

Tromsøværingen ble kalt inn i troppen i 12.time og ble byttet inn etter 67 minutter mot Tyskland.

- Annonse -

– Det er alltid moro å få sjansen på landslaget. Vi fikk oss en ordentlig lærepenge av Tyskland. Vi ser hvor listen ligger for de beste i verden og vi er ikke der enda, fortsetter Yttergård Jenssen.

Ruben Yttergård Jenssen - Joshua Kimmich
Ruben i duell med en av Tyskland sin målscorere Joshua Kimmich FOTO: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

Tyskland gjorde det vanskelig

– Tyskland gjorde det veldig vanskelig for oss, samtidig som vi ikke hadde våres beste kamp. Det var skuffende, men fortsatt bare 3 poeng tapt og vi har fortsatt muligheten til å gjøre en god kvalifisering.

Les også: I dag fekk vi testa oss mot det beste av det beste

– Støyen som er rundt landslaget nå må vi bare se igjennom og jobbe beinhardt for å bli bedre, avslutter Yttergård Jenssen.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -