Zidane: Vi fortjente seieren

170

Real Madrid treneren Zinedine Zidane sa etter Real Madrids 2-1-seier over Al Jazira, at de fortjente seieren.

Real Madrid vant semifinalen i VM for klubblag 2-1 over  Al Jazira etter å ha havnet under like før pause. I en kamp som Real Madrid hadde totalt 17 skudd i løpet av de første 40 minuttene av kampen. Den portugisiske superstjernen utlignet til 1-1 i andre omgang, men selv da hadde Real vanskelig med å få ballen i mål. Gareth Bale klarte imidlertid å avgjøre kampen da det var ti minutter igjen av kampen.

Etter kampen sa Zidane:

– Laget gjorde en bra innsats, men jeg kan ikke forklare hvorfor vi har så store problemer med å finne veien til nettmaskene, men seieren synes jeg vi fortjente. Første omgang var merkelig med så mange sjanser og ingen mål.

– Karim spilte en veldig bra kamp, selv om han ikke scoret. Han og Cristiano kom til mange sjanser, men ballen ville bare ikke i mål. Bale var også en av de som markerte seg, synes Zidane. Han kom inn og gjorde en vesentlig forskjell i kampen.

- Annonse -

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -