Zidane trekker seg som trener for Real Madrid!

286

På en pressekonferanse i dag avslørte Zinedine Zidane at han trekker seg som trener for Real Madrid. Det kom som en overraskelse på de fleste etter at de vant Champions League for 3. gang for en 5 dager siden.

Han har ikke fått sparken, Perez har prøvd å overtale han til å fortsette, men han ønsker ikke å være med lenger. Han sier selv at laget trenger nye impulser for å fortsette. Real Madrid må vinne titler, og han er åpenbart ikke fornøyd med prestasjonene i ligaen og cupen.

Tre sesonger har det blitt med seier i CL tre ganger et ligagull og en seier i cupen. Det spekuleres i at Ronaldos usikkerhet kan være en av årsakene, men dette avkreftes av Zidane. Nå vil det bli spekulert i hvem som skal ta over denne ekstremt tøffe jobben som trener. Pochettino fra Tottenham er et av navnene som dukker først opp. Det blir spennende å følge denne utviklingen videre om hvem skal ta på seg en av de aller tøffeste treneroppgavene i fotballverden.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -