Zlatko Junuzovic forlater Werder Bremen

302
Zlatko Junuzovic forlater Werder Bremen etter sesongen. Bilde: Ralf Roletschek, Wikimedia.

Den østerrikske landslagsspilleren Zlatko Junuzovic forlater Werder Bremen etter sesongen. Dette bekrefter Bundesligaklubben på sin hjemmeside. Kontrakten til den 30 år gamle midtbanespilleren går ut i sommer.

– Det har ikke vært en lett avgjørelse. Jeg har opplevd mer enn seks emosjonelle år i Bremen. Werder har gitt meg sjansen til å vise meg i en av verdens beste serier. Det er avgjort til hvilken klubb jeg skal nå, men noen detaljer må avklares før jeg kan si mer om det, sier Junuzovic til klubbens hjemmeside.

Junuzovic kom i januar 2012 fra Austria Wien. For Bremen har han så langt spilt 195 obligatoriske kamper (22 mål). Denne sesongen har østerrikeren dessuten vært Bremens kaptein.

– Vi har alltid påpekt hvor viktig Zlatko og hans kvaliteter er både på og utenfor banen. Derfor hadde jeg likt om han hadde fortsatt å spille i klubben. Men jeg forstår avgjørelsen. I hans alder har han nå sjansen til å prøve noe nytt. Jeg ønsker ham bare det beste, sier Bremens trener Florian Kohlfeldt.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -