Zwickau vant i Würzburg

74

(Würzburg – Zwickau 0-2) Etter fem kamper uten seier har Zwickau vunnet igjen. Würzburgs seiersløse rekke, derimot, fortsetter. Laget fra Bayern har ikke vunnet på seks kamper.

Würzburg kontrollerte kampen og lot ikke Zwickau komme ut av egen halvdel. Hjemmelaget hadde mange hjørnespark, men kun få farlige avslutninger.

Zwickau, derimot, utnyttet mulighetene de fikk. Julius Reinhardt vant ballen på midten og satte den i krysset fra 40 meter etter 20 minutter.

Kun fem minutter senere økte Zwickau ledelsen. Denne gangen var det Mike Könnecke som utnyttet et nytt balltap.

I andre omgang hadde Zwickau få vansker med å holde Würzburg unna eget mål. Hjemmelaget var ikke kreative nok til å true Zwickau, som vant kampen fortjent.

Lagene ligger ved siden av hverandre i tabellen. Begge har 18 poeng.