3. runde Premier League!

135

Vi har sett på kampene den kommende helgen og hvordan vi tror de ender.

Lørdag 13.45

Burnley-Manchester United

Burnley har fått en tøff start på sesongen og står med 0 poeng etter de to første kampene. De fikk tøff motstand mot Chelsea i første serierunde og var uheldig som ikke fikk med seg poeng mot Swansea. Manchester United har startet veldig dårlig og står med 1 poeng på de to første kampene. De skuffet mange da de tapte 2-1 mot Swansea i den første serierunden. Mot Sunderland fikk de med seg 1 poeng, men det er ikke godt nok for et lag som skal tilbake i Champions League. Denne uken ble Angel Di Maria klar for klubben og det han kan bli utrolig viktig. Han er garantert i startoppstillingen mot Burnley og han må prestere fra første spark på ballen. Jeg tror Manchester United vinner denne kampen, fordi de får inn en spiller som kan skape mye og det trenger de nå. Mitt tips 1-3.

- Annonse -

16.00

Newcastle-Crystal Palace

Newcastle har spilt en meget flott fotball i starten av denne sesongen, men har ikke klart å sette ballen i nettet enda. De startet med 2-0 tap mot regjerende mester Manchester City, før de spilte 0-0 borte mot Aston Villa. De har skapt mange sjanser, men har vært slurvete foran mål. Remy Cabella har gitt Newcastle et nytt gir og han er veldig flink til å få motstander laget i ubalanse med sin fantastiske teknikk. Crystal Palace har vært slurvete bakover. De startet med 2-1 tap mot Arsenal, der de slipper inn to mål, fordi de ikke markerer. De tapte 3-1 mot West Ham i helgen, der de er veldig passive i duellene, som gjorde det enkelt for West Ham. Jeg tror Newcastle trekker det lengste strået i denne kampen. De har ikke scoret enda, men det tror jeg de gjør i denne kampen. Mitt tips 2-0.

Queens Park Rangers-Sunderland

Queens Park Rangers har fått en grusom start og ligger sist i Premier League med 0 poeng. De tapte skuffende 1-0 mot Hull i første runde, før de ble rundtspilt av Tottenham i helgen og tapte tilslutt 4-0. Skal de få med seg poeng mot Sunderland, så må spillet bli mye bedre, enn det har vært i starten av denne sesongen. Sunderland fikk med seg 1 poeng mot West Bromwich i første runde, etter en sen scoring. Denne helgen tok de 1 poeng mot Manchester United, som de kan være veldig fornøyde med. De har fått inn en god midtbanespiller i Jack Rodwell, som de kan få mye glede av denne sesongen. Mitt tips 1-1.

Swansea-West Bromwich

Swansea har fått en glimrende start på denne sesongen og står med 6 poeng etter de to første kampene. De slo overraskende Manchester United 2-1 i første serierunde, før de slo Burnley 1-0 i helgen. De spilte en strålende kamp mot United og tok 3 fortjente poeng. Mot Burnley var de heldige som fikk med seg 3 poeng, de slapp Burnley til mange sjanser, men en god Lukasz Fabianski sikret alle poengene. West Bromwich startet med 2-2 mot Sunderland i en kamp som var veldig jevn. Denne helgen tok de med seg 1 poeng mot Southampton etter at det endte 0-0. De har spilt bra angrepsfotball med Berahino i spissen. Swansea er høyt oppe om dagen, men her tror jeg de kan få seg en smell. Mitt tips 1-2.

West Ham-Southampton

West Ham startet Premier League sesongen med 1-0 tap mot rivalen Tottenham, før de slo Crystal Palace 3-1 denne helgen. De skuffet mot Tottenham og var svake etter at Tottenham fikk rødt kort. Mot Crystal Palace var spillet strålende og de satte mulighetene de fikk. Southampton fikk en tøff start på Anfield, da de tapte 2-1, der de hadde fortjent minst 1 poeng. Denne helgen spilte de 0-0 mot West Bromwich i en jevn kamp. Jeg tror dette blir en veldig jevn kamp, der begge lag kommer til å få sjanser, men jeg klarer ikke å se en vinner i denne kampen. Mitt tips 2-2.

Manchester City-Stoke

Manchester City har vunnet begge sine kamper i år. De slo Newcastle 2-0 i første kamp, før de sterkt slo Liverpool 3-1. De har vært veldig gode bakover og virker like sterke som de var i fjor. Angrepsspillet mot Liverpool var strålende og kombinasjonene satt som de skulle. Stoke har fått en skuffende sesong og står med 1 poeng. De tapte 1-0 hjemme mot Aston Villa i første runde, før de spilte 1-1 mot Hull i helgen. Det som skuffet mot Hull var at de var en mann mer i 75 minutter og var heldige som fikk med seg 1 poeng. Manchester City er klare favoritter i denne kampen, men jeg tror Stoke kommer til å legge seg lavt. Mitt tips 2-0.

18.30

Everton-Chelsea

Everton startet Premier League sesongen borte mot Leicester, der de kun fikk med seg 1 poeng, etter at kampen endte 2-2. Denne helgen ble det samme resultatet hjemme mot Arsenal. Mot Leicester ledet de 2-1, men rotet bort seieren på slutten. Dette gjorde de mot Arsenal også, da de ledet 2-0, når det var 10 minutter igjen av kampen. Chelsea har fått en god start på sesongen, men de har ikke hatt så tøff motstand. De startet med 3-1 seier borte mot Burnley, før de slo Leicester 2-0. De nye spillerne Diego Costa og Cesc Fàbregas har begge vært strålende. Nå ryktes det at Diego Costa er ute i 6 uker med en strekk, men usikkert om dette stemmer. Dette vil hvertfall være veldig negativt for Chelsea. Jeg tror Chelsea trekker det lengste strået i denne kampen, men de får det garantert ikke lett. Mitt tips 1-2.

Søndag 14.30

Tottenham-Liverpool

Tottenham har fått en glimrende start på sesongen og leder Premier League. De slo West Ham sterkt 1-0 i første runde, der de lenge spilte med en mann mindre. Denne helgen rundspilte de QPR og vant hele 4-0. Erik Lamela virker å være tilbake i god formen han hadde i Roma, så får Tottenham fansen håpe dette fortsetter. Liverpool startet med 2-1 seier over Southampton i en kamp de skuffet. Denne uken ble Manchester City for sterke, da de tilslutt tapte 3-1. Liverpool spilte en god kamp mot Manchester City, men satte ikke sjansene de fikk. Nå er Mario Balotelli hentet inn, så får vi se om han kan hjelpe Liverpool. Jeg tror vi får se en kamp med mye scoringer, der Liverpool vinner tilslutt. Mitt tips 2-4.

Aston Villa-Hull

Aston Villa startet med en sterk borteseier mot Stoke, der de vant 1-0. Så spilte de 0-0 hjemme mot Newcastle. De har altså ikke sluppet inn mål enda og det skal de takke Brad Guzan for, som har stått glimrende. Hull startet også med en sterk borteseier, men det var mot QPR, der de vant 1-0. Denne helgen tok de 1 sterkt poeng mot Stoke, der de spilte med en mann mindre i 75 minutter. De tok ledelsen, men slapp inn helt på slutten. Jeg tror vi får en jevn kamp, der begge lag kommer til å være forsiktige. Mitt tips 0-1.

17.00

Leicester-Arsenal

Leicester har virkelig vist vilje i Premier League starten. De fikk med seg 1 poeng mot Everton, da de scoret 2-2 målet sent. Denne helgen tapte de 2-0 mot Chelsea, i en kamp de hadde store muligheter til å ta ledelsen. De har vist en vakker angrepsfotball og de er veldig raske på kontringer med David Nugent på topp. Arsenal startet med 2-1 seier over Crystal Palace, da de scoret seiersmålet på overtid. Denne helgen fikk de det tøft mot Everton, men med to sene scoringer, endte det tilslutt 2-2. De har slitt med å skape sjanser i starten, men Ramsey har vært strålende. Nå er stopperparet Per Mertesacker og Laurent Koscielny gjenforent og da skal det bli vanskelig for Leicester å score. Mitt tips 0-2.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -