Hjelpen United trenger?

83

I kveld ble det klart at Angel Di Maria tar turen fra Real Madrid til Manchester United. Overgangssummen skal ligge på rundt 600 millioner kroner. Det er ingen tvil om at Manchester United trenger nye spillere, etter den forferdelige sesongen i fjor og årets start på sesongen.

Angel Di Maria

Han starter karrieren sin i ungdomsklubben Rosario Central der han spilte fra 2001 til 2007, før han tok turen videre til Benfica der han hadde stor suksess. Han ble solgt videre til Real Madrid i 2010 for ca 250 millioner kroner. Nå har han fylt 26 år og er klar for å spille for Manchester United.

Hva kan Manchester United forvente av Di Maria?

- Annonse -

Di Maria har de fleste egenskapene en god fotballspiller trenger! Han har tempo, teknikk, skuddfot og er veldig smart. Det er ikke mange som klarer å følge Di Maria når han begynner å løpe og han har en spesiell evne til å få med seg ballen i trange situasjoner. Teknikken hans er det ingenting å si på, måten han utfører de på er verdensklasse, som ikke mange i verden gjør bedre. Han har i tillegg et fantastisk skuddbein, som jeg mener han bruker for sjeldent. United har slitt i starten av sesongen og de har spesielt slitt med å sette press på motstander. Derfor kommer Di Maria til å bli veldig viktig for Manchester United, hans evne til å dra av motspillere, som vil gjøre det lettere for United å skape sjanser. United har vært stillestående denne sesongen og det er ingen som klarer å gjøre det «lille» ekstra, noe Di Maria kan bidra med.

Betalte United for mye?

Spillere blir bare dyrere og dyrere for hver sesong som går, men i den situasjonen som Manchester United er i nå, så har de nesten ikke noe valg. Den troppen de har nå, er jeg ganske sikker på at ikke holder til topp 4 i Premier League. United har handlet dyrt i sommer og det virker som de ikke er ferdig etter Di Maria kjøpet.

Er Di Maria spilleren som kan hjelpe United?

Det er ingen tvil om at en spiller som Angel Di Maria kommer til å forsterke United, men en kantspiller er vel ikke den lagdelen de trenger å styrke? Den sentrale midtbanen og forsvaret er det som må forsterkes. En midtbane bestående av Darren Fletcher og Tom Cleverly holder ikke mål. Forsvaret er også veldig tynt, i forrige kamp spilte ungguttene Blackett og Keane, som vil slite sterkt mot spillere som Aguero og Sturridge osv.

Det blir spennende å se hvordan Angel Di Maria kommer til å takle Premier League nivået og om Van Gaal henter inn flere forsterkninger.

Kom gjerne med meninger i vårt forum

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -