Amahl Pellegrino er klar for Bodø/Glimt

460
Amahl Pellegrino. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Amahl Pellegrino er tilbake i Eliteserien og er klar for Bodø/Glimt. 31-åringen har signert en kontrakt ut sesongen.

Dermed returnerer spissen til Norge etter et halvt år i Saudi-Arabia. For en drøy uke siden ble det kjent at Pellegrino var ferdig i den saudi-arabiske klubben Damac. Til sammen spilte han tolv seriekamper (to mål) for klubben.

Overgangen til Saudi-Arabia kom etter en sterk 2020-sesong der spissen scoret 25 mål i 29 kamper for Kristiansund og ble Eliteseriens nest beste målscorer. Til sammen har han så langt spilt 109 kamper på øverste norsk nivå for Lillestrøm, Mjøndalen, Strømsgodset og Kristiansund. Bodø/Glimt blir dermed 31-åringens femte klubb i Eliteserien.

– Det føles godt. Glimt er et godt lag, det er gode treningsfasiliteter og bra økter. Nå har jeg vært med på en helt vanlig økt, det er god kvalitet i gruppa og pulsen kjennes godt. Jeg synes det er bra kvalitet. Her kan man utvikle seg videre, og jeg tror det blir bra å spille her på arenaen, sier Pellegrino til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Pellegrinos kontrakt med de regjerende seriemesterne varer ut sesongen. Etter 15 kamper ligger Bodø/Glimt fem poeng bak serielederne Molde, men har én kamp til gode.

– Jeg skal vise meg frem på min måte og prøve å gi noe tilbake. Jeg skal prøve å gjøre en god jobb disse fire månedene så får resten være en bonus, mener Pellegrino.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -