LSK Kvinner-midtbanespiller er solgt til England

271
Justine Vanhaevermaet (til venstre) etter cupfinalen i 2020. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

LSK Kvinner har solgt Justine Vanhaevermaet. Midtbanespilleren er klar for engelske Reading.

Dermed forlater Vanhaevermaet LSK Kvinner etter ett og et halvt år i klubben. 29-åringen kom før 2020-sesongen fra Røa og spilte til sammen 26 seriekamper (to mål) for «Birdsa».

-Jeg har hatt det veldig fint i det 1,5 året jeg har vært i klubben. Spillertroppen er veldig fin, og kamper og treninger har vært kjempemorsomt å være en del av, så jeg kommer til å savne klubben enormt. Jeg ønsker å rette en stor takk til klubben som ga meg muligheten til å spille her, jeg føler at jeg har utviklet meg mye som spiller i LSK Kvinner, sier Vanhaevermaet til LSK Kvinners hjemmeside.

LSK Kvinners hovedtrener Knut Slatleim forteller at klubben har fått et økonomisk akseptabelt tilbud for den belgiske landslagsspilleren.

- Annonse -

-Vi fikk et greit økonomisk tilbud på Justine, og hun hadde kun seks måneder igjen av kontrakten sin. Vi må tenke et steg frem i spillerlogistikken, og med de rammene vi får inn håper vi å kunne sikre oss litt mer langsiktighet i den rollen, enn de neste tre månedene. Justine har gjort en god jobb her, men fotballen er slik at noen går videre. Justine hadde et ønske om å få sjansen i et annet land, så når den økonomiske rammen ble okei gikk vi med på det, sier han til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -