Selvmål og eks-spiller senket LSK Kvinner i Champions League

90
LSK Kvinner venter med treningskamper. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(LSK Kvinner – Wolfsburg 0-2, sammenlagt 0-4) LSK Kvinner er ute av Champions League. Et selvmål og en scoring av tidligere LSK Kvinner-spiller Ingrid Syrstad Engen sikret Wolfsburg seieren.

Wolfsburg – med Ingrid Syrstad Engen og Karina Sævik i startelleveren – var det beste laget i førsteomgangen. Tyskerne skapte flere store muligheter og var nære å ta ledelsen ved flere anledninger. LSK Kvinner viste gode tendenser og var nære å skape noen målsjanser, men klarte ikke å komme til farlige avslutninger.

Rett før pausen forsvant all håp om avansement for «hjemmelaget». Ina Gausdal klarerte en ball i eget mål etter at Ida Norstrøm reddet en heading av Alexandra Popp. Tre minutter senere sendte den tidligere LSK Kvinner-spilleren Syrstad Engen ballen via lengste stolpe i nettmaskene.

Les også: Diskuterer utsettelse av seriestarten

- Annonse -

Dermed var oppgjøret i praksis avgjort: LSK Kvinner trengte fem mål i andreomgangen for å kunne avansere til kvartfinalen. Wolfsburg kontrollerte store deler av andreomgangen, men kampen bar preg av at avansementet var avgjort. Norstrøm, som vartet opp med noen sterke redninger, hadde god kontroll på Wolfsburgs avslutninger. På den andre siden var Camilla Linberg nærmest da hun prøvde seg på et brassespark etter et innlegg av Emilie Haavi. Likevel endte andreomgangen uten flere scoringer.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -