LSK Kvinner-keeper lånes til Fart

131

Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

LSK Kvinner låner reservekeeperen Idun-Kristine Jørgensen til Fart.

Jørgensen har god kjennskap til 1. divisjonsklubben. Hun kom til LSK Kvinner fra Fart i 2020. 19-åringen har til sammen spilt 14 kamper for førstelaget.

– Med den strenge toppfotballprotokollen vil Idun nå kun følge FL Fart sine treninger, men det er en intensjon at Idun skal ha deler av sin treningshverdag hos oss når protokollen igjen tillater det. Vi ser frem til å følge utviklingen til Idun videre og er glade for at vi har kommet til en god løsning i samarbeid med Fart i disse spesielle tider, sier LSK Kvinners hovedtrener Knut Slatleim til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Les også: Vålerenga har endret treningskampoppsett

I 2020 ble det få kamper for den unge keeperen. For LSK Kvinner fikk hun kun én offisiell kamp. I cupens første runde ble hun byttet ut før straffekonkurransen mot Lyn, som LSK Kvinner vant 5-3. I tillegg spilte hun en landskamp for J19-laget i mars.

– Idun har gått på et utlån til FL Fart gjennom den nasjonale utlånsordningen for unge spillere. Dette er en utlånsavtale hvor vi har muligheten til å låne ut spillere over kortere tid, og kan kalle tilbake Idun på kort varsel. Tanken bak utlånet er å sikre Idun spilletid på et høyt nivå. Etter året i fjor hvor det verken ble yngre landskamper eller rekruttfotball, ser vi et behov for at Idun jevnlig kan få spilletid i kamp for å fortsette sin utvikling, sier Slatleim.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -