LSK Kvinner tapte mot Wolfsburg: – Stolt av innsatsen

263
LSK Kvinner venter med treningskamper. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Wolfsburg – LSK Kvinner 2-0) Tysklands regjerende seriemesterne ble for sterke for LSK Kvinner på bortebane. Til tross for noen gode muligheter, særlig i førsteomgangen, gikk LSK Kvinner av banen uten bortemål.

To scoringer av Alexandra Popp sikret Wolfsburg seieren i Champions League-åttedelsfinalen. Tysklands landslagskaptein sendte vertene i føringen etter kun 90 sekunder, og doblet ledelsen etter en drøy time.

Selv om Wolfsburg styrte store deler av kampen og skapte muligheter, klarte LSK Kvinner å plage favorittene med høyt press særlig i begynnelsen av førsteomgangen. I en underholdende kamp hadde begge lag flere målsjanser.

Les også: Norsk dommer i Champions League

- Annonse -

– Jeg er stolt av innsatsen jentene legger ned. Wolfsburg er et meget godt lag og vi får fortsatt muligheter til å ta med oss et bortemål, men er ikke effektive nok i dag dessverre. Vi gjennomfører kampplan godt og forsvarer oss med livet som innsats, sier LSK Kvinners trener Knut Slatleim til Fotballnerd.no.

Sophie Roman Haug og to ganger Nora Eide Lie hadde gode muligheter for LSK Kvinner i førsteomgangen. Wolfsburg fikk god kontroll på kampen etter halvspilt omgang og hadde styringen etter pausen, men rett før slutt var lagkapteinen Emilie Haavi nær å sikre LSK bortemålet, men satte ballen så vidt til siden for mål.

Les også: – Vi har ikke lovet idretten noe

– Jeg synes vi leverer en helhjertet innsats og det er synd at vi ikke får med oss et bortemål. 2-0 mot Wolfsburg er et godkjent resultat, vi føler vi kan straffe dem, og oppgjøret lever fremdeles, sier Haavi til Fotballnerd.no.

Returoppgjøret spilles neste onsdag i ungarske Györ.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -