Schalkes femte trener for sesongen er klar

170
Bilde: Orchi, Wikimedia

Bundesliga-tabelljumboen Schalke 04 har funnet sin femte trener for sesongen. Dimitrios Grammozis overtar storklubben fra Ruhr-området.

Tidligere denne sesongen har Schalke sparket David Wagner, Manuel Baum og Christian Gross. Trenerlegenden Huub Stevens fungerte som vikartrener i en kort periode.

Les også: LSK Kvinner tapte mot Wolfsburg: – Stolt av innsatsen

– Jeg ønsker å overføre min ærgjerrighet og min «power» til laget. Samholdet er særlig viktig for meg. Jeg kommer fra regionen og kjenner derfor til Schalke, menneskene her og klubbens betydning. Jeg er veldig glad for å være en del av klubben, siteres Grammozis på klubbens hjemmeside.

- Annonse -

42-åringen har ingen erfaring som trener på øverste nivå. Grammozis har trent en del akademilag i Bochum, vært assistenttrener for førstelaget og hatt sin første jobb som hovedtrener for et profflag i Darmstadt. Fra 2019 til 2020 trente han klubben i 2. Bundesliga, men ble ikke enig med Darmstadt om en ny kontrakt.

Les også: Norsk dommer i Champions League

Grammozis opplyser om at han allerede har dannet seg et bilde over oppgaven.

– Laget har kvalitet. Av forskjellige årsaker har spillerne ikke klart å vise kvaliteten på banen de siste ukene og månedene. Jeg er 100 prosent overbevist over at vi kommer til å gjøre en god kamp mot Mainz, sier Schalkes nye trener.

Bunnoppgjøret mellom tabelljumboen Schalke og Mainz på plassen foran er ekstremt viktig for Schalkes nye trener. Med kun ni poeng etter 23 kamper ligger Schalke ni poeng bak kvalifiseringsplassen, og åtte bak fredagens motstander.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -