Medier: Spilleropprør mot treneren i tysk kriseklubb

223
Bilde: Orchi, Wikimedia

Tyske medier beretter at flere viktige spillere har prøvd å få fjernet Schalke-treneren Christian Gross.

Allerede på mandag, to dager etter 0-4-tapet i derbyet, skal flere viktige Schalke-spillere ha bedt sportssjefen Jochen Schneider om å si opp trenere Christian Gross. Schneider skal ha avvist spillernes ønske.

Spillerne skal være kritiske mot trenerens taktiske forståelse, og mot trenings- og belastningsstyringen. I tillegg skal Gross kalle sine spillere ved feil navn

Klubben ønsket først ikke å kommentere ryktene, men har nå avvist at det fant sted et opprør.

- Annonse -

Les også: – Viktig å komme i gang nå

– Det finnes ingen spillere som har snakket med Jochen Schneider angående dette. Det er klart at det fantes frustrasjon etter derbytapet. Selvfølgelig har det funnet sted åpne samtaler på grunn av situasjonen. Et «opprør» og en «revolusjon» har det ikke vært, sier Marc Siekmanns, Schalkes leder for sportskommunikasjon, til avisen kicker.

Etter David Wagner, Manuel Baum og vikartreneren Huub Stevens, er Christian Gross Schalkes fjerde trener denne sesongen. Heller ikke han har klart å snu utviklingen for den nedrykkstruede storklubben. Med kun ni poeng ligger Schalke sist i Bundesliga etter 22 runder.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -