Diskuterer utsettelse av seriestarten

87
Det åpnes for treningskamper igjen. Foto; Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no

Det diskuteres i disse dager heftig i fotball-Norge vedrørende utsettelse av seriestarten. Et av forslagene er å utsette seriestarten for Eliteserien og 1. divisjon fra 6. april til 2. mai.

Bakgrunnen for at klubbene ikke kan komme i gang med seriestarten som planlagt er at regjeringen og helsemyndighetene har satt ned foten for treningskamper.

Det var avisa Nidaros som var først ute med å melde om 2. mai som mulig oppstartsdato. Senere er saken blitt fulgt opp av blant annet P4.

– Vi ser det an og har dialog med myndighetene om når vi kan starte treningskamper. Basert på tilbakemeldingene vi får, så er det vanskelig å få til på kort sikt. Da er 2. mai en dato vi diskuterer, sier konkurransedirektør i Norges Fotballforbund Nils Fisketjønn til P4.

- Annonse -

Slik ser 1. runde i Eliteserien ut: Stabæk – Odd, Bodø/Glimt – Brann, Haugesund – Tromsø, Kristiansund – Lillestrøm, Mjøndalen – Sandefjord, Rosenborg – Strømsgodset, Sarpsborg 08 – Viking, Vålerenga – Molde.

Den endelige avgjørelsen om det blir utsatt eller ikke er ventet senere denne uken.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -