Akershus 7.div: Hauerseter2 v Rælingen2 endte 4-10 i serieåpningen (pause 2-9)

44

Hauerseters rekrutter tok imot Rælingens rekrutter til serieåpning i 7.div Akershus.

Teodor Ring Bakka ble kampens store spiller med sine 5 goaler.

Det spesielle her, er at hjemmelaget vant 2.omgangen 2-1 etter å ha tapt 1.omgangen 2-9.

fotballnerd.no fikk følgende referat fra Teodor Ring Bakka:

Vi startet kampen på best mulig måte ved at jeg scorte etter bare 14 sekunder. Etter det målet var det veldig dominerende fra vår side og vi fikk 2 kjappe mål rett etter det første. Og vi fortsatte å være dominerende resten av omgangen ved at vi holdt mye i ballen og spilte oss ganske enkelt gjennom som man kan se på stillinga etter 1. omgang. I pausen bytta vi ut meg og 3 andre lagkamerater og satt inn på unggutter som skulle få lov til å prøve seg på senior fotball (to 2008 gutter og to 2009 gutter).

Etter disse byttene så vi ganske fort at det ble en mye jevnere kamp. Vi mista også litt konsentrasjon siden stillinga var 9-2 til pause. Vi mista ball fortere og var ikke helt på helt i starten av 2. omgangen. Så kom vi litt inn i kampen igjen og fortsatte å spille vårt spill. Så ble vi som ble tatt av til pause satt inn på banen igjen som planlagt og fikk roa ned kampen igjen. Alt i alt var det en fin kamp fra vår side og god læring for mange av oss og spesielt unggutta som fikk prøve seg på seniorfotball, avslutter Ring Bakka til fotballnerd.no

De øvrige kampene spilles idag, 25.april.

4.div Trøndelag: Vuku vant 10-1 over Levanger2 i seriepremieren – Fotballnerd.no

all fakta fra 7.div Akershus finner du HER

Sunnmøre 4.div: Dragoti Esmerald scoret 4 mål da Aksla vant 7-5 borte mot Ørsta! – Fotballnerd.no