5.div Rogaland: Daniel Sikveland scoret 3 mål da Varhaug2 vant 6-3 over Hovsherad

41

Rekruttlaget til Varhaug var verter da laget tok imot Hovsherad til seriekamp i runde 3 i 5.div. Daniel Sikveland signerte 3 av målene, mens de øvrige målene ble scoret av Preben Skrettingland, Oskar Tjelmeland Lerbrekk og Glenn Undheim. Målene til bortelaget ble produsert av kaptein Sindre Surdal Røyland, Thomas Kristoffer Grimsby og Adrian Svindland.

Varhaug2 åpnet seriespillet med et 2-4 tap hjemme for Klepp og et bortetap mot Voll med 2-3. Hovsherad startet med 3-3 hjemme mot Brusand og et 1-5 tap borte mot Tonstad.

Manchester United-fan får stor straff etter Liverpool-kamp – Fotballnerd.no

Moi vant 6-0 over Nærbø i seriepremieren i en kamp der Ombeni Kelly Karahinda scoret hatrick, mens Brede Skjeggestad (2) og Robin Østrem Haver scoret de øvrige målene.

Moi ledet 3-2 hjemme ved pause da laget møtte Voll 19.april, men etter 90.min viste kampresultatet 4-7. Bortelaget scoret 5 goaler i 2.omgang i en kamp der Ombeni Kelly Karahinda scoret et nytt hatrick, men på tapende Moi-lag.

Kristjan Thor Kristjansson ble «man of the match» med sine 3 goaler da Klepp vant 5-2 borte mot Tonstad. De øvrige målene ble signert Even Engelsgjerd-Kvål og Mikkel Egeland. Hjemmelagets to mål ble scoret av Leif Henry Waldeland.

all fakta fra 5.div avd. 1 Rogaland, finner du til enhver tid HER

Oslo 7.div: Huk fikk juling av Bislett: tapte 0-14 i seriepremieren! – Fotballnerd.no