Arendal forsterker med Tromsø-talent

289
Tobias Hafstad fra han signerte sin første proffkontrakt med Tromsø 17 år gammel. Foto: Tromsø IL

Arendal henter stortalent fra Tromsø på lån ut sesongen. Mange skader i midtbaneleddet har gjort overganger aktuelt. Spilleren som hentes er stortalentet Tobias Hafstad (19) som har innhopp for Tromsø i Eliteserien denne sesongen.

Sønnen til den tidligere toppspilleren Thomas Hafstad har vært permanent i A-stallen til Tromsø siden 2020. Tobias har også en rekke aldersbestemte landskamper.

-Tobias er en spiller vi har veldig tro på. Derfor ønsker vi at han drar til Arendal og spiller kamper regelmessig for så å komme tilbake til oss før sesongen 2022. Dette blir en god løsning for alle parter og vi ønsker Tobias lykke til med nye utfordringer resten av sesongen, sier Team Manager i Tromsø Lars Petter Andressen, til Tromsøs hjemmeside.

Samtidig med utlånet har Tobias Hafstad forlenget sin kontrakt ut 2022 med Tromsø.

- Annonse -

– Vi er i utgangspunktet godt fornøyd med stallen vår, men vi har samtidig noen skader som vi frykter kan bli langvarig. Derfor passer det veldig godt for oss å forsterke med en sulten og ambisiøs spiller på en låneavtale, sier assistenttrener i Arendal Bjørge Fedje.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -