Både Costa Og Gabriel Er Siktet Etter Lørdagens Storkamp

131

Etter lørdagens kamp, mellom Chelsea og Arsenal, har det Engelske fotballforbundet opprettet sak rundt Diego Costa og Gabriel sin oppførsel.

I London-derbyet oppførte Costa seg som mange vil anse som motbydelig. Brasilianeren prøvde gjentatte ganger å slå Koscielny. Flere av franksmannen sine lagkamerater reagerte på oppførselen til Chelsea-spissen, deriblant Gabriel. Arsenal-midtstopperen mistet hodet, og både han og Costa endte opp med et gult kort hver. Senere måtte Gabriel gå av banen grunnet stempling i låret til Diego Costa.

Begge klubbene har blitt siktet for å ikke ha kontroll på spillerne sine. Gabriel er siktet, mens Cazorla slapp unna med en advarsel. Gabriel er siktet for usportslig oppførsel etter han ble sendt av banen og Cazorla har fått en advarsel etter reaksjonen sin når han måtte forlate banen. Diego Costa derimot, er siktet for voldelig oppførsel.

Mourinho utalte seg etter kampen, og mente Costa var deres viktigste spiller. Chelsea-spilleren Zouma har også utalt seg om Costa. Franksmannen sa, «Juks er en del av spillet hans, vi er vant til det.» I senere tid har han beklaget sin utalelse og skrev på Twitter, «Jeg mente ikke det jeg skrev. Som dere sikkert vet er ikke Engelsk mitt morsmål».

- Annonse -

 

Både Chelsea og Arsenal spiller kommende helg. Om Gabriel, Cazorla og Costa skal spille kommer helt an på hva FA blir enige om.

 

 

Kilder:

http://www.thefa.com/news/governance/2015/sep/diego-costa-gabriel-arsenal-chelsea-charges-210915

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -