Bayern-spiller på vei til FC Augsburg

164
Bayern-spiller på vei til FC Augsburg
Pierre-Emile Højbjerg. Foto: Wikimedia

Bayern-spiller på vei til FC Augsburg

Bayern München kommer til å låne ut Pierre-Emile Høybjerg (19) til Bundesligaen konkurrenten FC Augsburg resten av sesongen.

Den danske midtbane-talentet Pierre Emile Høybjerg har ikke gitt opp tanken med å lykkes i Bayern München. Derfor velger 19-åringen og bli lånt ut fremfor en permanent overgang. Agenten bekrefter at det blir FC Augsburg resten av sesongen.

«Planen for han er at han skal tilbake til Bayern etter sesongen. Han er fortsatt lysten på å lykkes der. Vi kommer til å diskutere i Mai eller Juni hvordan vi skal håndtere dette videre. Han kan uansett lykkes i Bayern» sier Søren Lerby ifølge Goal.com

«Det viktigste for han nå er at han får spilletid. Det vil han få sjansen til i FC Augsburg, hvis ikke så hadde han blitt i Bayern, der han får trene med de beste spillerne i verden. Dette er neste steg i hans utvikling» fortsetter agenten.

- Annonse -

Nå i ettermiddag bekrefter også Bayern München på sin offisielle hjemmeside at dansken har forlenget kontrakten sin med de Tyske mestere frem til 2018, altså rett før han ble lånt ut til FC Augsburg.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -