Bekreftet: Dortmund selger Hofmann

123

Bekreftet: Dortmund selger Hofmann

De neste fire og et halvt årene, skal  Jonas Hofmann (23) spille for Borussia Mönchengladbach.

Det er tre dager til vi går inn i 2016, men allerede nå har Borussia Mönchengladbach signert en ny spiller før «overgangsvinduet åpner 01.01.2016». Det er 23-åringen Jonas Hofmann som kommer fra Dortmund. Det opplyser klubben på sin hjemmeside. Hofmann har i dag signert en kontrakt med Håvard Nordtveits klubb frem til sommeren 2020.

– Jonas Hofmann vil få en rolle som kantspiller i vårt system samtidig som han blir en erstatter for en av kantspillerne som er ute med skadet,  resten av denne sesongen. Vi har hentet en spiller for fremtiden, men han er også med på å forsterke troppen vår. Jonas  er et av de største talentene i Bundesliga, sier sportsdirektør Max Eberl til borussia.de.

Hofmann har spilt i Dortmund siden 2011 og har spilt 59 kamper for klubben. Forrige sesong var han på lån i Mainz  hvor han scoret tre ganger på sine seks første kamper. Før han pådro seg en stygg kneskadet som kostet han, resten av sesongen.

- Annonse -

Innlegget Bekreftet: Dortmund selger Hofmann dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -