Bundesliga vokser i USA

123
bundesliga
Bundesliga logo

Bundesliga vokser i USA

Interessen for tysk fotball vokser på andre siden av Atlanterhavet, spesielt etter at Fabian Johnson gikk til Borussia Mönchengladbach. Amerikaneren har 4 mål og 1 målgivende etter 12 kamper.

I et intervju med Bundesliga.com, forteller han om hemmeligheten bak den økte interessen for tysk fotball i USA.

Du har prestert bra i årets Bundesliga. Kan du fortelle litt om suksessen din?

Jeg tror hemmeligheten er at jeg har startet i nesten hver eneste kamp. I mitt første år her, startet jeg bare 12 kamper, noe som er altfor lite for  meg.

- Annonse -

Hvordan trives du under Schubert, sammenlignet under Favre?

Det er et vanskelig spørsmål, jeg spilte bra under siste halvdel av sesongen og startet hver eneste kamp, under Favre. Denne sesongen, har jeg spilt hver eneste kamp fra start og har hatt stor suksess. Jeg synes det er hyggelig at Schubert har vist tillit til meg.

Hvordan er rykte til Bundesliga i MLS?

Jeg har god kontakt med flere av spillerne i MLS og de fleste sier det samme, de har lyst til å komme til Europa å spille fotball. Bundesliga er ikke så anerkjent som Premier League i USA, men det kommer seg.

Kan du se for deg en fremtid i MLS etter Bundesliga?

Jeg har ikke tenkt så mye på det, for å være ærlig. Jeg trives i Borussia Mönchengladbach, men jeg får se hva fremtiden bringer.

Innlegget Bundesliga vokser i USA dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -