Benatia: Bayern München er veldig nærme perfekte

168
Arjen Robben
Arjen Robben. Foto: Wikimedia

Benatia: Bayern München er veldig nærme perfekte

2015/2016 sesongen er godt i gang. Cirka halvparten av kampene er spilt og vi har fått et godt bildet over de forskjellige klubbene. Bayern München sin midtstopper, Medhi Benatia nyter en velfortjent vinterferie.

Medhi, er du glad for at vinterpausen kommer nå?

Jeg mener at pausen vil gjøre god nytte. I løpet av de siste ukene har vi spilt en kamp hver tredje dag. Hvis du ser på listen over de skadede, skjønner man at pausen kommer på riktig tidspunkt.

Du har spilt for en rekke klubber, blant annet, Udinesse, Roma og nå Bayern, men har du spilt for et så godt lag som du spiller for nå?

- Annonse -

Nei, i 2013/2014 sesongen med Roma vant vi mange kamper og kom nesten til 90-poengsmerket, men den måten vi spiller på nå, har jeg aldri vært med på noen gang. Det er veldig nærme perfeksjon.

Hva tror du er grunnen til at dere presterer så bra?

Vi slapper aldri av. Vi har en enorm lyst til å vinne kamper og aldri gi opp. Vi vil ikke bare spille og vinne kamper, vi vil også gjøre fansen glade.

Hvordan har den første halvdelen av sesongen vært for din del?

Den har vært veldig positiv, men jeg har blitt hindret noe av muskelskader. Jeg er fornøyd med prestasjonene mine, både offensivt og defensivt.

Innlegget Benatia: Bayern München er veldig nærme perfekte dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -