Egersunds leier svenske

557

Egersunds leier svenske

Egersunds leier midtbanespilleren Granit Buzuku (21) fra GIF Sundsvall ut sesongen.

– Egersunds IK blir en bra utviklingsarena for Granit og forhåpentligvis en bra kamparena der han får utvikle seg både som fotballspiller og menneske, sier GIF Sundsvalls sportssjef Urban Hagblom til sin egen klubbs hjemmeside.

– En viktig detalj er at Egersunds IF blir trent av Magnus Powell som har en tilkobling til GIF Sundsvall fra før av. 2015 kommer til å bli en spennende sesong for Granit, fortsetter han.

Granit Buzuku har kontrakt med GIF Sundsvall ut 2016 sesongen og ser frem til å flytte til Egersunds IF og Norge:

- Annonse -

– Det føles veldig bra med Norge. Jeg bestemte meg ganske raskt for Egersunds IF da jeg fikk et bra inntrykk av både byen og klubben. Jeg kjenner trenerne fra før og har stor tro på dem, sier 21 åringen til hjemmesiden og fortsetter:

– Jeg håper at jeg kan utvikles som fotballspiller her i Norge og jeg håper at jeg får så mye spilletid som mulig. Det å flytte til Norge, er en bra utfordring i forhold til å måtte bli kjent med nye mennesker og en ny by. Det er en utfordring som jeg ser frem i mot og det blir forhåpentligvis en spennende sesong.

GIF Sundsvall har en mulighet til å hente hjem Granit Buzuku under sommervinduet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -