Arendal er favoritt til å vinne PostNord-ligaen avd. 2, men får kamp av Bryne og Hødd

664
Trener i Arendal Fotball, Mattias Andersson, er meget fornøgd med serieoppsettet i PostNord-ligaen avd. 2. Foto: Arendal Fotballs hjemmeside

Arendal rykket ned fra OBOS-ligaen, men oddsekspertene i Norsk Tipping kalkulerer med et raskt opphold i PostNord-ligaen og opprykk for Arendal på første forsøk. Laget får dog kamp av Bryne og Hødd i 2018-sesongen.

Skeid Fotball gir 8 x pengene hvis du mener at Skeid er laget som tar steget opp til OBOS-ligaen i 2018.

Nyopprykkede Fløy forventes å holde seg i PostNord-ligaen mens Brattvåg og Stjørdals-Blink vil slite i bunnstriden, ifølge Norsk Tippings eksperter.

Hva sier Arendals trener, Mattias Andersson, til serieoppsettet i avd. 2? Her et utdrag fra klubbens hjemmeside:  – Vi har en veldig solid stamme i laget, og den er god nok til å kjempe helt i toppen. Utover vinteren vil vi få flere svar på om vi har bredden i troppen som trengs gjennom en lang sesong, sier Mattias Andersson som alt i alt er fornøyd med lørdagens oppsett.

- Annonse -

– Begge avdelingene blir tøffe, og slik har det jo blitt etter at 2. divisjon ble halvert. Vi får noen lengre reiser til både Sunnmøre (Brattvåg og Hødd) og Trøndelag (Stjørdals Blink og Nardo), men også kamper i Oslo-området og lokaloppgjør mot Fløy, sier Mattias Andersson som fastholder at ambisjonen er å ta steget tilbake i toppfotballen så raskt som mulig. – Vi vet vi skal kjempe mot lag som satser veldig tøft og som har like store ambisjoner som oss. Men jeg vil tro de fleste vil peke på Arendal, Hødd og Bryne som avdelingsfavoritter. Så får vi se hva som skjer i løpet av vinteren når alle klubbene har komplette spillerstaller (sitat slutt)

les også: Fredrikstad er favoritt til å vinne PostNord-ligaen avd. 1 i følge Norsk Tipping

Her følger en oversikt over oddsen på de forskjellige lagene:

Arendal: 2,75

Bryne: 3,75

Hødd: 4,50

Skeid: 8

Egersunds: 12

Vard Haugesund: 15

Vidar: 15

Fløy: 18

KFUM Oslo: 20

Nardo: 30

Brattvåg: 30

Stjørdals-Blink: 40

Kjelsås: 50

Vålerenga 2: 75

kilde: www.norsk-tipping.no

www.arendalfotball.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -