Tre spillere forlater HamKam

605
Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Kristian Strande og Erik Olaf Krohnstad er ferdige i HamKam og fortsetter karrieren i PostNord-ligaen. Jarmund Øyen Kvernstuen drar på et låneopphold.

Etter ett år i HamKam og tolv kamper i OBOS-ligaen for klubben, forlater Kristian Strande Hamar. Midtstopperen har signert for PostNord-klubben Arendal.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne styrke forsvarsrekken, spesielt etter at Tobias (Collet, red. anm.) ble solgt. Han forteller at han har et godt inntrykk av klubben, og han mener også at forutsetningene for at Arendal kan være med blant topplagene er svært gode. Derfor er han også veldig motivert for å bidra for oss fremover, sier Arendals assistenttrener Børge Fjerde om 23-åringen til klubbens hjemmeside.

Les også: Sarpsborg-kant på lån til Jerv

- Annonse -

I PostNord-ligaen avdeling 2 møter Strande denne sesongen på sin tidligere lagkamerat Erik Olaf Krohnstad. 19-åringen, som kom fra Branns andrelag til HamKam i februar i fjor, er klar for Øygarden etter to kamper for HamKam i OBOS-ligaen.

I tillegg forlater også Jarmund Øyen Kvernstuen HamKam midlertidig. Den tjue år gamle spissen drar på et låneopphold i Bærum ut sesongen. Så langt har han spilt 15 kamper på Norges nest øverste nivå.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -